DW Bestratingen B.V.
DW Bestratingen B.V. logo

DW Bestratingen B.V.

DW Bestratingen B.V.
Team DW Bestratingen

Wij zijn een jong Aannemers bedrijf opgericht in 2016 en wij specialiseren ons in infra, bestrating en grondwerkzaamheden. Wij zijn hard gegroeid in de afgelopen 6 jaar. Dit komt omdat wij onze daadkrachtige organisatie en vakmanschap combineren met een klantgerichte en flexibele aanpak.

Om onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen, vinden wij het belangrijk in een zo vroeg mogelijk projectstadium betrokken te zijn. Wij kunnen adviseren over zaken als publieksgericht handelen, ontwerp, optimalisaties, planning, plan van aanpak en realisatie. Hierdoor ligt er aan het begin van elk project een goed fundament om op voort te bouwen.

Tot onze klanten behoren gemeente, bedrijven en particulieren. Wij werken op basis van verschillende type overeenkomsten. Denk hierbij aan Design & Construct, alliantievorm, bouwteamverband, Publiek-Private Samenwerking (PPS) en het RAW-bestek. Bij de integrale projectbeheersing is een goede samenwerking met onze klanten cruciaal. Wederzijds vertrouwen en betrokkenheid zijn daarbij onmisbaar.

De marktontwikkeling van de laatste jaren vragen naar een pro actieve houding van ons bedrijf. Wij anticiperen op de actuele aanbestedingsregels en methoden van de overheid. Onze andere opdrachtgevers en de toegenomen politieke belangstelling voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid vormen onze visie voor de toekomst.

DW Bestratingen B.V.

Telefoon
075 234 0030
Email
info@dwbestratingen.nl
Website
https://dwbestratingen.nl/
Adres
Zuideinde 109
1551ED Westzaan

Inventarislijst van DW Bestratingen B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.