Dunnewind Groep
Dunnewind Groep logo

Dunnewind Groep

Dunnewind Groep: De kracht van samenwerken.

Welkom op het profiel van Dunnewind Groep Ommen. We hebben een creatieve en innovatieve aanpak, het juiste personeel en materiaal en leveren een scala aan diensten. We leveren de volgende diensten:

1: Grond-, weg- en waterbouw
NONAK is de aannemer binnen de Dunnewind Groep. Waar DGS voornamelijk werkt voor bedrijven en particulieren, doet NONAK dat voor de overheid en de semioverheid. De werken die NONAK uitvoert bevinden zich in de civiele- en natuurtechnische sector.
NONAK heeft diverse werken uitgevoerd en in uitvoering conform RAW en UAV-gc. Systems Engineering is inmiddels een geïntegreerde werkmethode binnen het bedrijf. Wij huren het materieel in bij de zusterondernemingen Dé-Gé en DGS. Dit is niet alleen praktisch in het werk, maar ook gunstig voor de klant, want dankzij deze interne samenwerking kunnen wij marktconforme prijzen bieden en dat is zeker in de huidige economische tijd van groot belang. NONAK is een bedrijf die meedenkt met de klant om zo tot een juiste oplossing voor elk vraagstuk te komen.
We houden ons onder andere bezig met:
* Natuurprojecten
* (Groot) grondverzet
* Bouw- en woonrijp maken terreinen
* Aanleg en reconstructies van wegen en rioleringen
* Kleinschalige kunstwerken (faunavoorzieningen, stuwen, bruggen e.d.)
* Oeverwerken (beschoeiing, damwanden, kraagstukken e.d.)
* Land- en waterbodemsaneringen
* Terreininrichting en recreatieve voorzieningen

2: Transport
Dé-Gé met vestigingen in Ommen en Olst is als onderdeel van de Dunnewind Groep al jaren actief op vele vlakken. Door steeds nieuwe diensten aan te bieden zijn wij voor onze opdrachtgevers een flexibele en complete partner die meedenkt in het oplossen van logistieke vraagstukken. Of het nu gaat om een kuub grind, asfalt, bieten, baggerslib, pallets, cement, hout of een complete bouwkelder, Wij brengen iedere vracht op de plek van bestemming. Veilig, vertrouwd en binnen de vastgestelde tijd.

3: Sloop
DGS is een dochteronderneming van de Dunnewind Groep en houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur van mobiele kranen, rupskranen, shovels en minikranen, uitvoering van sloopwerken, riolering en verharding en handel in bouwmaterialen.
Het DGS team is deskundig en van alle markten thuis. De klussen variëren van het bezorgen van een kuub zand of grind tot het aanleggen van rioleringen en alle soorten verhardingen tegen een zeer concurrerende prijs. Wanneer er gesloopt moet worden, is men bij DGS aan het juiste adres. Dankzij haar uitgebreide machinepark sloopt DGS snel en vakkundig ieder pand.

4: Inzameling afval
Ook als particulier bent u bij de Dunnewind Groep aan het juiste adres. Of het hierbij nu gaat om grondwerk (bijv. een bouwput voor aanbouw, kelder of nieuwe woning), het aanbrengen van straatwerk, rooiwerk e.d. voor al deze werkzaamheden hebben wij de beschikking over passend materieel. Daarnaast is er bij de Dunnewind Groep de mogelijkheid tot het storten van diverse soorten afval en de leverantie van diverse bouwstoffen.

De volgende afvalstromen worden bij Dunnewind Groep onder andere aangenomen en verwerkt:
*Afval
*Groenafval (gratis voor inwoners van gemeente Ommen en Olst-*Wijhe (geen grote stobben)
*Hout
*Puin

Dunnewind Groep

Telefoon
06 46593220
Telefoon planner
06 46593220
Email
h.kleinbruinink@dunnewindgroep.nl
Website
https://dunnewindgroep.nl/
Adres
Strangeweg 7
7731gv Ommen

Inventarislijst van Dunnewind Groep

Klaar om te starten?Word nu planmeister.