Droogsma Technical Services B.V.
Droogsma Technical Services B.V. logo

Droogsma Technical Services B.V.

Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest bij diverse werkgevers als monteur aan grondzuigmachines, zag ik een gat vallen wat voor mij een kans bood een eigen onderneming te starten. Ik had zeker affiniteit met de machines, maar nog meer met de mentaliteit waarmee deze bedrijven werken. Het zijn altijd de bijzondere locaties en situaties waar deze machines worden ingezet en dat vraagt ook om flexibele technische support.
Droogsma Technical Services werd in 2012 geboren, zonder enig verstand van ondernemen. Met minimale middelen, een flinke duw en een "Zet hem op" van de gebroeders Vroom werd er een sprong in het diepe gemaakt, met het hoofd eerst! Ik zou grondzuigmachines gaan onderhouden en repareren vanuit een mobiele werkplaats, vertrekkend vanuit huis. Dankzij een groot aantal grondzuigende relaties die net zo enthousiast waren als ik, kreeg ik allerhande hulp en de mogelijkheid direct de handen uit de mouwen te steken. Vrijwel direct werdt Droogsma Technical Services erkend door de SIR wat het mogelijk maakte ook in de petrochemie te kunnen opereren.

In 2014 verhuisde het bedrijf naar het Steenbergse industrieterrein, direct gelegen aan de A4, 30 minuten van zowel Antwerpen als Rotterdam. Een 350m2 grote werkplaats zorgde ervoor dat ook de “grotere” klussen konden worden aangenomen.

Door de jaren heen is er een ruime voorraad reserve onderdelen opgebouwd en door een breed netwerk is het mogelijk om snel te kunnen schakelen.

Vanaf 2017, ondertussen in een driekoppige formatie, zal Droogsma Technical Services naast de normale werkzaamheden de grondzuigmachines van het Duitse MTS gaan vertegenwoordigen.

Droogsma Technical Services B.V.

Telefoon
0167 500 516
Email
info@grondzuigmachines.nl
Website
http://www.grondzuigmachines.nl/index.php?do=view&id=2&menu=2
Adres
Mosquitostraat 12a
4651ST Steenbergen

Inventarislijst van Droogsma Technical Services B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.