Douwe Hoekstra transport en kraanverhuur
Douwe Hoekstra transport en kraanverhuur logo

Douwe Hoekstra transport en kraanverhuur

Douwe Hoekstra Kraanverhuur & Transport is al sinds 1980 actief op het gebied van grondverzet en transport en is daarmee uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat actief is in heel Nederland.

Of het nu gaat om een incidentele opdracht voor het uitvoeren van een transport, de levering van één of meerdere machines of de verzorging van een compleet project met de gecombineerde inzet van diverse grondverzetmachines, bij de specialisten van Douwe Hoekstra bent u aan het juiste adres.

Douwe Hoekstra is ruim 40 jaar deskundige op het gebied van kraanverhuur en transport. Langdurige, grote, korte en kleine projecten: met een uitgebreid machinepark komt ieder project tot een goed einde. Doordat wij een brede scala aan diverse soorten machines hebben, is er voor ieder probleem een oplossing.

Douwe Hoekstra heeft een ruime staat van dienst. De bedrijven en organisaties waarvoor wij werken zijn vaak al vele jaren klant bij ons. De belangrijkste reden hiervoor is, dat onze toegewijde medewerkers dag en nacht klaar staan en dat we iedere klant groot of klein omringen met uitgebreide service en helpen met creatieve oplossingen voor alle grondwerkzaamheden en transport.

Bij Douwe Hoekstra kunt u diverse grondverzetmachines en vrachtauto’s inhuren inclusief vakkundige bediening. Ons modern machinepark telt momenteel circa 50 eenheden welke voor diverse toepassingen in de grond- weg- en waterbouw inzetbaar zijn. Het machinepark varieert van rups- tot mobiele kranen en van knikdumpers tot aan vrachtauto’s. Door gebruik te maken van verschillende uitrustingsmogelijkheden kunnen de machines en vrachtauto’s flexibel ingezet worden op projecten.

Douwe Hoekstra transport en kraanverhuur

Telefoon
0514 603 304
Email
info@dhoekstra.nl
Website
https://www.dhoekstra.nl/
Adres
Hoitebuorren 37
8566JD Nijemirdum

Inventarislijst van Douwe Hoekstra transport en kraanverhuur

Klaar om te starten?Word nu planmeister.