Den Ouden Groep B.V.
Den Ouden Groep B.V. logo

Den Ouden Groep B.V.

Een sterk servicegericht familiebedrijf
Den Ouden Groep is een familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat. Momenteel is de derde generatie aan het roer die bestaat uit zeven neven. De laatste jaren is er hard gewerkt om de positie in de markt te verstevigen en een grote klantenkring op te bouwen. Door te investeren in duurzame relaties is men in staat om klanten verspreid over de wereld optimaal te blijven bedienen. Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Missie
Wij creëren oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Dat doen we met slimme infrastructurele-, gezonde bodem- en circulaire bio-based producten en diensten. Onze specialismen richten zich op alles wat er gebeurt in en rondom de bodem.

Visie
Den Ouden Groep werkt dagelijks aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO-2 Reductie. Met onze producten en diensten willen wij helpen onze wereld gezond, vruchtbaar en leefbaar te houden.

Kernwaarden
Onze medewerkers onderscheiden zich door deze 3 kenmerken;

Aanpakkers (wij zijn aanpakkers)
Persoonlijk (wij stellen het persoonlijke centraal in onze manier van werken)
Wow-beleving (dagelijks zorgen wij voor een nieuwe wow-beleving)
Een betrouwbare partner met de juiste expertise
Onze wereld is complex. De uitdagingen waar je voor staat, en de regelgeving waar je rekening mee moet houden, des te meer. Daarom zoek je een betrouwbare partner die de juiste expertise in huis heeft, en jouw project adequaat uitrolt. De samenhang ziet, en kiest voor een integrale oplossing. Jouw visie deelt, en investeert in de lange termijn. Wij zijn een familiebedrijf. En daarmee per definitie gericht op de lange termijn. Wij koesteren ons personeel en onze relaties. Hierdoor beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring. Of we nu ontwerpen, ontwikkelen, produceren, adviseren, faciliteren, of uitvoeren. Samen met onze eigen specialisten, kun je grenzen verleggen. Voor nu en voor de generaties na jou.

Verantwoordelijkheid nemen, grenzen verleggen en het verschil maken
Onze kracht ligt in onze werkwijze. Jij bent onze prioriteit. En samen komen we altijd tot een oplossing. Want wij Brabanders zijn praktisch en pragmatisch. En dat de materie complex is, betekent niet automatisch dat dit ook geldt voor het proces.

We zijn transparant en maken de zaken niet onnodig ingewikkeld. We willen vooral het verschil maken. En daarvoor steken we graag de handen uit de mouwen.

Innovatie is de kern van vernieuwing
Slimmer, gezonder, en circulair. Dat klinkt ambitieus. En dat is het ook. Daarom is innovatie een van onze belangrijkste pijlers. Wij investeren fors in nieuwe technieken en oplossingen. En we deinzen niet terug voor een grote uitdaging. Omdat we geloven dat je alleen dan hoogwaardige kwaliteit kunt leveren en écht vooruitgang boekt. Wij durven voorop te lopen en daar onze mensen en middelen voor in te zetten.

Den Ouden Groep B.V.

Telefoon
073 543 1000
Telefoon planner
06 20360174
Email
personeelmaterieel@denoudengroep.com
Website
https://denoudengroep.com/
Adres
Hermalen 7
5481XX Schijndel

Inventarislijst van Den Ouden Groep B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.