Demtech
Demtech logo

Demtech

DemTech BV heeft met zijn 35 jarige ervaring een zeer sterke positie ingenomen in de sloop en recycling branche in de Benelux.
Met een ijzersterk leveringsprogramma van vooraanstaande merken wereldwijd is DemTech nadrukkelijk aanwezig in zowel de Sloop, recycling en GWW.

Na oprichting van DemTech BV 10 jaar geleden breidt het bedrijf zich uit in het leveringsprogramma. Naast het leveringsprogramma van de Japanse aanbouwdelen van NPK, de Duitse Bodempersluchtraketten van ESSIG en de Hollandse koppensnellers van TAETS is men bij DemTech altijd op zoek naar de juiste uitbreiding.

Naast het leveringsprogramma heeft DemTech BV ook sterk en breed huurprogramma met (schroot) scharen, vergruizers en hamers voor 0.7 tot 80 Tons kranen.
Toch op zoek naar een jong gebruikte machine uit ons huurpark, of een volledig gereviseerde? DemTech verkoopt zijn gebruikte machines ten alle tijden met een garantieperiode van 3 maanden. Tijdens reparaties of service bent u altijd welkom om een kijkje te nemen in onze keuken.

Team DemTech BV

Demtech

Telefoon
071 581 0000
Email
info@demtech.eu
Website
https://demtech.eu/
Adres
Handelsweg 4
2382ng Zoeterwoude

Inventarislijst van Demtech

Klaar om te starten?Word nu planmeister.