De Graaff Transport en Grondverzet B.V.
De Graaff Transport en Grondverzet B.V. logo

De Graaff Transport en Grondverzet B.V.

Ooit begonnen als loonbedrijf, tegenwoordig is De Graaff Wijk en Aalburg een begrip in transport en grondverzet. De Graaff is een professionele familie-onderneming. Het bedrijf heeft meer dan tien jaar ervaring als grondverzet- en transportbedrijf. Of u nu particulier of bedrijf bent, sinds 2005 kunt u bij ons terecht voor al uw grondverzet- en transportklussen van ieder formaat.
Machines en Transport
Bij De Graaff Wijk en Aalburg kunt u terecht voor inzet en verhuur van diverse grondverzetmachines en kiep- en laadtrailers. Wij verhuren: kippervrachtauto’s, bakwagens, knijperauto’s, (semi-)diepladers, mobiele graafmachines en rupsgraafmachines. Ons bedrijf beschikt over B-VCA-gediplomeerde chauffeurs en machinisten.

Flexibiliteit en service staan hoog in het vaandel. De chauffeurs leveren goede prestaties en zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheden. Ten aanzien van de klant, maar ook ten aanzien van het milieu en de overige weggebruikers. Zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Ons streven is het handhaven en versterken van onze positieve rol in het vervoer van grond, zand, puin, grind en alle overige vrachtladingen.

Grondwerken
Bij De Graaff Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor het leveren van verschillende soorten grind, zand, split, grond en bestratingsmaterialen. Naast het halen op het terrein is het natuurlijk ook mogelijk om grond te laten brengen. U kunt bij ons terecht voor de opslag en verkoop van:
– zand
– klei
– grond
– grind
– granulaat
– bestrating (zowel nieuw als gebruikt)
– stelconplaten

Overige activiteiten
Sinds enkele jaren werkt De Graaff Wijk en Aalburg samen met gemeenten tijdens winterweer samen om er voor te zorgen dat wegen veilig blijven voor weggebruikers. Daarnaast is het bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in het transport van asfalt en het vervoer van wegenbouw- en landbouwmachines met de dieplader. Hierdoor is De Graaff in Wijk en Aalburg een compleet transportbedrijf geworden.

Gecertificeerd bedrijf
– VCA* gecertificeerd
– Erkend leerbedrijf
– NIWO transportvergunning

Contact
Neem gerust contact met ons op. Wij zijn iedere dag bereikbaar via het nummer 06-23975002. Of stuur een mail naar administratie@degraaffwijkenaalburg.nl.

De Graaff Transport en Grondverzet B.V.

Telefoon
06 23975002
Email
administratie@degraaffwijkenaalburg.nl
Website
http://www.degraaffwijkenaalburg.com/
Adres
Polstraat 84c
4261BV Wijk en Aalburg

Inventarislijst van De Graaff Transport en Grondverzet B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.