Cumela
Cumela logo

Cumela

Wij zijn dé brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Nederland telt ruim 3.000 cumelabedrijven en hier werken circa 40.000 betrokken vakmensen. Samen realiseren zij een sectoromzet van ruim vier miljard euro en investeren voortvarend in innovatief materieel. Als brancheorganisatie ondersteunen wij deze cumelabedrijven in de breedste zin: van algemene advisering tot individueel maatwerk en van verzekeringen tot opleidingen en trainingen. Dit doen we met betrokken medewerkers vanuit Nijkerk en in het land. Wij zijn van en wij zijn er voor onze leden.

​​​​​​​Onze kernwaarden | Wie we als organisatie zijn:
Verbonden: wij zijn verbinders! We brengen leden samen, werken samen met relevante partners en behartigen de belangen van de sector op basis van de gezamenlijk opgestelde doelen.

Integer: wij zijn eerlijk en betrouwbaar! We maken zaken bespreekbaar en we werken aan een veilige organisatie en eerlijke sector. De leden van onze Integriteitscommissie gaan bijvoorbeeld het gesprek aan met (bestuurs)leden en medewerkers van Cumela over integriteit.

Professioneel: wij zijn vakkundig! Door kennis te delen en samen te werken, kunnen we onze sector laten groeien. Je kunt op ons rekenen: afspraak is afspraak.

Praktisch: wij zijn doeners! We bieden heldere en praktische adviezen en oplossingen. Onze kennis van de sector en onze leden maakt het verschil.

Cumela

Telefoon
033 247 4900
Email
info@cumela.nl
Website
https://www.cumela.nl
Adres
Nijverheidsstraat 13
3861RJ Nijkerk

Inventarislijst van Cumela

Klaar om te starten?Word nu planmeister.