COMGOED BIOMASSA B.V.
COMGOED BIOMASSA B.V. logo

COMGOED BIOMASSA B.V.

Een hogere gewasopbrengst met gecertificeerde compost, voordelig duurzaam stoken met biomassa, uw bodem verbeteren met humusrijke champost of uw grond- en reststoffen optimaal afvoeren en valoriseren voor hergebruik. Specialist Comgoed regelt het.

Kwaliteitsproducten op maat
Al meer dan vijftien jaar leveren wij een compleet assortiment van compost, biomassa, champost en grond- en reststoffen. Als ervaren, professionele en betrouwbare partner van onder andere de akkerbouw, potgrondindustrie, biomassacentrales, kachelfabrikanten, afvalbedrijven, spaanplaatindustrie, glastuinbouw, boomkwekerijen, groenvoorziening, aannemers, tuincentra en particulieren. En altijd op maat. Dus met gecertificeerde kwaliteitsproducten die voldoen aan de door u gestelde eisen.

Altijd bij de tijd
Dat we goed bereikbaar zijn, snel in actie komen en het transport in eigen beheer doen, levert u alleen maar voordeel op. Want waar ook in Nederland: wij leveren binnen 24 uur. Gegarandeerd op tijd, met de juiste producten op de juiste plek. En ambitieus als we zijn volgen we de nieuwste technieken en toepassingen op de voet. Bovendien zijn we enthousiast en zoeken we altijd voor u naar de beste oplossing. Zo helpen we uw onderneming met groeien.

COMGOED BIOMASSA B.V.

Telefoon
06 20266225
Email
remonvanrijswijk@comgoed.nl
Website
http://comgoed.nl/comgoed-uw-basis-voor-groei
Adres
Oudelandsedijk 4
3247LJ Dirksland

Inventarislijst van COMGOED BIOMASSA B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.