Cerfontaine B.V.
Cerfontaine B.V. logo

Cerfontaine B.V.

Cerfontaine B.V. is gevestigd in Berg en Terblijt en actief in loonwerk, akkerbouw en veeteelt, grondverzet en transport.

Cerfontaine is van oorsprong een gemengd agrarisch bedrijf, maar door ervaring en expertise hebben de activiteiten zich in de loop der jaren ook naar andere sectoren uitgebreid. In 1965 werd gestart met agrarisch loonwerk. In de jaren tachtig kwam daar grondverzet bij. Om dit werk optimaal te kunnen uitvoeren, hebben we sinds de jaren negentig ons wegtransport uitgebreid. Momenteel werken we met 70 mensen. Cerfontaine is een hecht familiebedrijf.

Partner in grondverzet
Cerfontaine heeft als aannemer van grondwerken een uitstekende positie verworven in het Euregionale werkgebied. Van graafwerk tot de uitvoering van complete grondwerkprojecten inclusief bijvoorbeeld de bestrating. Opdrachtgevers zijn zowel overheden, als aannemers en particulieren.

Allround transport
Transportbedrijf Cerfontaine is een allround vervoersonderneming waar u terecht kunt voor zowel nationaal als internationaal wegtransport. Specialismen zijn Walking Floor combinaties voor losgestorte producten, transport van vloeibare mest, containercombi’s (onder meer voor recyclingsproducten), oogstvervoer, zwaar transport en kippervervoer. Alle transporten kunnen GMP of non-GMP uitgevoerd worden.

Cerfontaine B.V.

Telefoon
043 604 0082
Email
erik@cerfontaine.nl
Website
http://cerfontaine.nl/
Adres
Rijksweg 5
6325PE Berg en Terblijt

Inventarislijst van Cerfontaine B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.