CBOX Containers
CBOX Containers logo

CBOX Containers

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar:

Zee- en opslagcontainers
Offshore DNV containers
Koelcontainers
Cabincontainers
Milieucontainers

CBOX Containers is opgericht door Michael ter Haak. Zijn carrière in de containerbranche begon bij het familiebedrijf CCA (Container Company Amsterdam, opgericht in 1978). Alle ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn carrière bij CCA gecombineerd met zijn passie voor innoverend ondernemerschap, deed hem besluiten dat het tijd was voor vernieuwing op de containermarkt.

In 2011 werd daarom de eerste vestiging van CBOX Containers geopend in Hongkong, China. Het duurde niet lang voordat we ons uitbreiden naar Australië. In 2015 vestigden we ons in Amsterdam. Per 1 juli 2018 werd de vestiging in Antwerpen geopend.

Naast het Amsterdamse hoofdkantoor hebben we eigen kantoren in Hongkong, Sydney en Shanghai. Tot onze klanten behoren onder andere rederijen, verladers, expediteurs, transporteurs, aannemers, bouwbedrijven, verhuisbedrijven, installateurs, gemeenten, defensie, hulporganisaties, handelaren, verhuurbedrijven en particulieren.

CBOX Containers

Telefoon
085 203 0902
Telefoon planner
06 53989257
Email
sales@cboxcontainers.com
Website
https://cboxcontainers.nl/
Adres
Elbaweg 11
1044AK Amsterdam

Inventarislijst van CBOX Containers

Klaar om te starten?Word nu planmeister.