CB. Boomverzorging & Groenprojecten
CB. Boomverzorging & Groenprojecten logo

CB. Boomverzorging & Groenprojecten

CB. Boomverzorging & Groenprojecten is een boom verzorging 's - en hoveniersbedrijf, werkzaam in Drenthe en Noord Holland.

Met CB. Boomverzorging en Groenprojecten is jouw project bij de juiste partij. Wil je jouw tuin aanleggen, of opnieuw inrichten? Wij van CB. Boomverzorging en groenprojecten kunnen je helpen met het realiseren van jouw droom tuin. Van aanleg, bestrating , beplantingsplan tot onderhoud, snoeiwerkzaamheden of maaiwerkzaamheden, bij ons ben je aan het goede adres.

Met CB Boomverzorging & Groenprojecten zijn jouw bomen in goede handen.
Is de boom te groot, vormt deze een gevaar of is hij gewoon toe aan een flinke snoeibeurt? Twijfel je over de gezondheid van een boom? Dan kan CB Boomverzorging & Groenprojecten door middel van boomverzorging jouw zorgen uit handen nemen. Wij ondersteunen particulieren, bedrijven en instanties met gecertificeerde medewerkers bij het onderhouden en verzorgen van bomen. Denk hierbij aan het controleren van de veiligheid, het geven van advies en nazorg en uitvoerende werkzaamheden als snoeien, verwijderen en aanplanten.

CB. Boomverzorging & Groenprojecten

Telefoon
06 81285641
Telefoon planner
06 81285641
Email
cb.boomverzorgingengroen@gmail.com
Website
https://www.cbboomverzorgingengroenprojecten.nl/
Adres
Zwiggelterweg 7
9442TK Elp

Inventarislijst van CB. Boomverzorging & Groenprojecten

Klaar om te starten?Word nu planmeister.