Bultena Verhuur
Bultena Verhuur logo

Bultena Verhuur

Over Bultena Verhuur
Bultena verhuurt sinds 1990 verreikers met ervaren machinisten en het benodigde materieel. Vroeger alleen in Noord-Nederland, door overnames tegenwoordig in de Benelux.
Dagelijks zijn wij met meer dan 100 machinisten met hun machine op diverse bouwplaatsen aan het werk. Dit, bemande machineverhuur is ons specialisme. Sinds de overname van Karen van Oorschot BV in 2018 kunt u ook voor de verhuur van rupshijskranen en mobiele telescoopkranen bij ons terecht. In 2019 is Tillemans Machineverhuur BV uit Mill overgenomen, waarmee we onze klanten Benelux dekking kunnen bieden.

Duurzaamheid
Duurzaam ondernemen is een van de pijlers binnen onze organisatie. Nieuwe investeringen doen we op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu & energiebesparing, samenleving, ergonomie & veiligheid en duurzaamheid. Zo zal ons nieuwe materieel worden uitgerust met gunstigere motoren. Hiermee zal de schadelijke uitstoot tot een minimum worden beperkt.

CO2 reductie is een belangrijk speerpunt voor Bultena Verhuur. Door gebruik van schonere en duurzamere brandstof (TRAXX & Ultimate Diesel) voor verreikers, vrachtwagencombinaties & personenvoertuigen trachten wij de CO2 uitstoot van ons materieel zo minimaal te houden en zo een zo goed mogelijke CO2 reductie te genereren.

Sinds 2013 beschikt Bultena Verhuur al over de Bi-Energy unit. Hiermee draait de verreiker volledig op krachtstroom zonder uitstoot van dieseldampen en geluidshinder. Speciaal ontwikkeld voor het werken binnen bedrijfspanden en andere locaties waar geen verbrandingsmotor mag worden gebruikt. Geen brandstofverbruik betekend geen uitstoot.

Verder hebben we geïnvesteerd in elektrisch materieel, onze twee volledig elektrische LR1160 zijn inzetbaar vanaf april 2023. Onze elektrische verreikers (Manitou MRT2660) komen in oktober 2023. Vanaf maart 2023 gaan we proefdraaien, in samenwerking met Almat Laren en Manitou BNL, met de eerste elektrische Manitou MRT 2660. Uniek in NL, als Bultena Verhuur proberen we te leiden in plaats van te volgen, samen naar een compleet duurzame bouwplaats.

Bultena Verhuur

Telefoon
06 83691988
Telefoon planner
06 83691988
Email
janita@bultena.nl
Website
https://bultena.nl/
Adres
Flensburgweg 10A
9723TN Groningen

Inventarislijst van Bultena Verhuur

Klaar om te starten?Word nu planmeister.