Planmeister logo

Actueel aanbod GWW

Wat
Waar
Wanneer
Bruisten GWW B.V.
Bruisten GWW B.V. logo

Bruisten GWW B.V.

Sjaak Bruisten heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf. Hij wordt ondersteund door zijn vrouw Christine en zij worden bijgestaan door een groep ervaren, gekwalificeerde (B-VCA gecertificeerd en digitaal veiligheidspaspoort) en uiterst gemotiveerde medewerkers.
Zij denken samen met u mee om uw project en de daarbij horende werkzaamheden zo efficiënt en goed mogelijk te realiseren en uit te voeren.
Alle activiteiten van Bruisten zijn onderworpen aan strenge regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

OPDRACHTGEVERS
Voor diverse opdrachtgevers als overheden/projectontwikkelaars/natuurmonumenten/waterschappen/bouwbedrijven/agrarische sector & particulieren voeren we uiteenlopende grond,- weg,- en waterbouw projecten uit.
Dit kan zijn: bouw- en woonrijp maken, straatwerk en asfaltverharding, rioleringen, cultuurtechniek, sloopwerkzaamheden, grondverbetering. Ook andere GWW-bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening wanneer zij te maken hebben met drukte of projecten van grote omvang.
Het werkgebied bevindt zich voornamelijk binnen een straal van 80 kilometer rondom Dreumel, maar wij zijn voor onze klanten ook door heel Nederland te vinden.

MACHINEPARK
Bruisten heeft vele jaren ervaring en beschikt over een modern en geavanceerd wagen- en machinepark waarmee een totaaloplossing geboden kan worden voor grond-, weg-, en waterbouw, sloop en asbestsanering, afval en reiniging, beton- en puinrecycling.

FLEXIBEL
Omdat veel in eigen beheer gedaan wordt is Bruisten zeer flexibel en multi inzetbaar.
Er kan snel geschakeld worden wanneer dat van ons verwacht wordt en ook spoedklussen kunnen wij daardoor prima uitvoeren.

Bruisten GWW B.V.

Telefoon
0487 571 560
Email
info@bruisten.com
Website
https://bruisten.com/
Adres
Waaldijk 22
6621KG Dreumel

Inventarislijst van Bruisten GWW B.V.

Rupskranen

Tractors + dumpers

Mobiele kranen

Klaar om te starten?Word nu planmeister.