Bos Infra B.V.
Bos Infra B.V. logo

Bos Infra B.V.

Na 15 jaar te hebben gewerkt bij een Beverwijks GWW-bedrijf heb ik, Richard Bos besloten, om een eigen zelfstandige onderneming te starten.

Met al onze krachten en ervaringen binnen de branche hebben wij in mei 2013 dit gebundeld wat resulteerde in de oprichting van een nieuw aannemersbedrijf ” Bos Infra BV”. Waar we nu inmiddels met 18 eigen personeelsleden en gemiddeld 12 inhuurkrachten al weer bijna 8 jaar aan de weg timmeren. We zijn gevestigd op Waterland 17 in Beverwijk waar vanuit wij al onze bedrijfsactiviteiten coördineren. Bij ons kunt u terecht voor al uw grond-, bestratingen- en rioleringswerk alsmede alle overige infrastructurele werken en groenvoorzieningen, ongeacht de omvang van het project. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van verticale infiltratie met een eigen ontwikkelde methode.

Doordat ik persoonlijk ben betrokken bij alle facetten binnen het bouwproces kunnen wij onze algemeen kosten laag houden wat resulteert in uiterst concurrerende prijsopgaven en efficiënte werkmethoden. Van aannemen tot opleveren, van calculeren tot uitvoeren, alles wordt in eigen beheer verzorgd waarbij het persoonlijke contact met de opdrachtgever als zeer belangrijk wordt ervaren.

Door de inzet van een vaste groep representatieve en ervaren vakmensen kunnen wij kwalitatief werk afleveren met oog voor detail en afwerking.

Bos Infra B.V.

Telefoon
0251 234 225
Email
Info@bosinfra.com
Website
https://bosinfra.com/
Adres
Waterland 17
1948RK Beverwijk

Inventarislijst van Bos Infra B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.