BMI Productie Nederland B.V. / Esha
BMI Productie Nederland B.V. / Esha logo

BMI Productie Nederland B.V. / Esha

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐧𝐬
In de wegenbouw is Esha - BMI Productie Nederland BV (opgericht als Smid en Hollander) al meer dan 90 jaar actief. Vanuit de productieΒ­locatie in Hoogkerk-Groningen levert Esha producten, voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen aan vele landen in Europa.

𝐎𝐩π₯𝐨𝐬𝐬𝐒𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐒𝐧𝐟𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐞𝐧
Esha werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten. Daarbij concentreert Esha zich op:
-Asfalt productie en -verwerking
-Asfaltonderhoud
-Afdichten, versterken en beschermen van constructies en milieu

πƒπšπšπ«π¨π¦ 𝐀𝐒𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 π„π¬π‘πš
-Esha beschikt over de modernste en grootste vloot aan sproeiauto’s. Het sproeien van bitumen is vakwerk, wij hebben een enorme kennis en ervaring op dit gebied.
-Eigen R&D afdeling, waardoor we flexibel in kunnen spelen op wensen uit de markt en op elk vraagstuk een passende oplossing kunnen maken. Een schat aan kennis over bitumen aanwezig binnen het bedrijf.
-Veel klimaatvriendelijke methodes. Wij denken graag met u mee over onderwerpen als CO2-reductie, verlengen levensduur, circulaire wegenbouw en de toekomst van de infra.
-Logistiek sterk en flexibel.
-Onze producten hebben een zeer hoge kwaliteit.

Esha - BMI Productie Nederland BV is onderdeel van BMI Group. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen.

BMI Productie Nederland B.V. / Esha

Telefoon
050 551 6444
Email
infraverkoop.nl@bmigroup.com
Website
https://www.esha.nl/
Adres
Heeswijk 155
3417GP Montfoort

Inventarislijst van BMI Productie Nederland B.V. / Esha

Klaar om te starten?Word nu planmeister.