BMAir Benelux B.V.
BMAir Benelux B.V. logo

BMAir Benelux B.V.

Voor zuivere en gefilterde lucht in cabines

Machinisten, operators en chauffeurs worden in hun werkomgeving - een kleine cabine - dagelijks geconfronteerd met grote hoeveelheden schadelijke stoffen. Tenminste, zonder de juiste bescherming.

Al 25 jaar lang is het ons doel om hen te allen tijde, iedere minuut en iedere seconde van hun werkdag, te voorzien van de schoonst mogelijke lucht. Daarin doen wij geen enkele concessie. Het is namelijk ons bestaansrecht.

Concreet betekend dit voor u een goede en snelle service. Immers kijkt u zeer waarschijnlijk op Planmeister.com om uitdagingen op korte termijn snel in te kunnen vullen.
BMAir houdt daarom standaard filteroverdruksystemen en alle gangbare filters op voorraad. Dit betekent dat u bij een sanering of werkzaamheden in gevaarlijke gebieden niet alleen kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige onderdelen, maar ook op een professionele en adequate service. Ons team staat dagelijks klaar om op locatie te kunnen helpen. Tevens adviseren wij onze klanten over het juiste gebruik van systemen, keuringen, certificaten en filterwissels.

Plaats gerust een bericht of verzoek mochten we u ergens mee van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Team BMAir

BMAir Benelux B.V.

Telefoon
0416 340 016
Email
salessupport@bmair.com
Website
https://www.bmair.com/nl/
Adres
Kuiper 15
5253RJ Nieuwkuijk

Inventarislijst van BMAir Benelux B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.