BM Containers
BM Containers logo

BM Containers

Container huren bij BM Containers
Welkom bij BM Containers, dé partij in afvalverwerking. Bij ons vind je de juiste container voor jouw klus. Wij leveren lege containers bij jou aan huis. Je vult ze vervolgens met afval en wij doen de rest. We komen de container op de afgesproken tijd weer bij je ophalen! Daarnaast kan je bij ons ook terecht als het gaat om het leveren van zand. Wij leveren zand in containers of big bags. Meer weten over ons? Lees dan verder!Alles voor jouw klus
Ben je op zoek naar een betrouwbare partij die containers verhuurt? Zoek dan niet verder. Het is belangrijk om je afval op de juiste manier te scheiden. Vandaar dat wij containers aanbieden voor diverse afvalsoorten. Bij ons vind je diverse soorten containers voor:

Bouwafval containers: Zit je midden in een verbouwing? Dan is het handig om een bouwafval container te huren voor al het grofvuil.
Tuin- en groen containers: Op een milieuvriendelijke manier je tuin- of groenafval afvoeren doe je met de containers van BM Containers.
Steenpuin containers: Ga je aan de slag met puin? Zorg dan dat je de juiste container voor de deur hebt staan om al jouw betonresten, dakpannen, trottoirbanden etc. op een juiste manier te verwerken.
Houtafval containers: Bij een verbouwing heb je grote kans dat je ook veel hout tegenkomt wat weg moet. Huur hiervoor een houtafval container!
Grond containers: Als je de tuin gaat aanpakken heb je kan het zijn dat je naast een tuin- en groen container ook een grond container nodig hebt. Deze container is bedoelt voor aarde, grond, klei en zand.


Nadat je hebt gekozen voor de container die past bij jouw afval, kan kiezen uit een inhoud van 3, 6 of 9 kuub. 1 kuub staat gelijk aal 1m3. Daarnaast kan je ook de keuze maken tussen een open of gesloten container. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.De voordelen van een container huren bij BM Containers
Twijfel je nog of je een container wil huren? Dan laten we je graag kennismaken met de voordelen van containerverhuur bij BM Containers:

Je hebt er geen omkijken naar. Een verbouwing of het slopen van een (tuin)huis kost al genoeg tijd. Dat snappen we. Wij ontzorgen je daarom compleet. Op de afgesproken tijd en datum leveren we de container bij jou thuis. Zodra de container vol is halen we hem ook weer op.
Afval scheiden is beter voor het milieu!
Heb je een grote klus met veel afval? Geen probleem wij bieden containers van diverse groottes. Voor kleine én grote klussen.
Geen gedoe meer bij de vuilstort! Je hoeft geen aanhanger te huren om vervolgens vaak heen en weer te rijden naar de stortplaats.
Wij van BM Containers weten precies wat wel en niet kan met betrekking tot de regelgeving voor afval. Huur je een container bij ons? Dat is dus geheel zorgeloos!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

BM Containers

Telefoon
0318 463 740
Email
info@bmcontainers.nl
Website
https://www.bmcontainers.nl/
Adres
Fransesteeg 14
6718TX Ede

Inventarislijst van BM Containers

Klaar om te starten?Word nu planmeister.