Beta-Guard B.V.
Beta-Guard B.V. logo

Beta-Guard B.V.

Over ons
Al sinds 1999 biedt BetaGuard tijdelijke beveiligingsoplossingen voor diverse toepassingen in de bouw. De beveiligingssystemen zijn volledig mobiel (draadloos) en daardoor geschikt om te gebruiken in verschillende branches. Waar vaste systemen vaak niet flexibel genoeg zijn, bieden de tijdelijke beveiligingssystemen van BetaGuard de oplossing. Met behulp van de betrouwbare oplossingen van BetaGuard weet je zeker dat je goed beveiligd bent tegen inbraak, vandalisme, brand, diefstal en meer! BetaGuard is dan ook niet voor niets dé specialist in het verhuren van tijdelijke beveiligingssystemen voor diverse toepassingen.

Hét antwoord op uw beveiligingsvraagstuk
De tijdelijke beveiligingssystemen die BetaGuard verhuurt zijn veelzijdig en worden daarom toegepast in verschillende branches. Denk hierbij aan bouwplaatsen in de wegenbouw, scheepsbouw, industrieën en meer. Voor welke toepassing je ook een beveiligingsoplossing zoekt, BetaGuard denkt met je mee.

Inbraakbeveiliging
Ter beveiliging van bouwlocaties biedt BetaGuard diverse systemen aan. Met behulp van de juiste inbraakbeveiliging kan schade op de bouw worden beperkt. Inbraak, diefstal en vandalisme komen regelmatig voor op bouwlocaties waar geen goede beveiligingsmaatregelen zijn genomen. Dankzij de inbraakbeveiliging van BetaGuard kun je de bouwlocatie aan het eind van de dag met een gerust hart verlaten. De locatie en alle materialen worden continu in de gaten gehouden zodat ongewenste bezoekers geen kans maken. Met behulp van het inbraakdetectiesysteem met draadloze sensoren en andere beveiligingssystemen, zoals camerabewaking kun je inbraak op de bouw tegengaan.

Brand en ontruiming
In situaties waarbij panden of gebouwen worden gerenoveerd, is het vaak lastig of zelfs onmogelijk om het bestaande brandmeld- en ontruimingssysteem te laten functioneren. BetaGuard biedt tijdens renovatie en modernisering van gebouwen een brandmeldsysteem met verschillende melders die draadloos met elkaar communiceren. Deze tijdelijke oplossing waarborgt de brandveiligheid wanneer de bestaande brandmeld- en ontruimingssystemen niet functioneren. Vanzelfsprekend voldoet het brandmeldsysteem van BetaGuard aan alle brandweer eisen en richtlijnen voor persoonlijke veiligheid en alarmering.

Toegangscontrole
BetaGuard biedt een compleet toegangscontrole pakket om het betreden van onbevoegden op locatie te voorkomen. Dit toegangscontrole systeem in combinatie met Bouwpas of ons eigen BetaVisit systeem zorgt voor een volledige integratie van portiersloge en tourniquets. Hierdoor is de kans op storingen minimaal! Daarnaast biedt BetaGuard ook portier diensten aan voor het vervullen van verschillende taken. Denk hierbij aan receptiediensten, toegangscontrole van inkomende en uitgaande personen/goederen en alarmopvolging buiten werkuren op de bouw.

Kies voor de beveiligingsoplossingen van BetaGuard
Voldoen de huidige beveiligingssystemen op locatie niet meer aan de juiste eisen? Of wil je een bepaald gebouw of terrein voorzien van extra beveiligingsmaatregelen? BetaGuard denkt graag mee over de verschillende mogelijkheden.

BetaGuard: Dé specialist van tijdelijke beveiligingssystemen.


Geen onverwachte kosten. Het verplaatsten en bijplaatsen van extra zones is gratis.
Elke maand gratis controle en advies.
Particuliere alarmcentrale.
Cameradetectie.
Meer informatie?

OFFERTE AANVRAGEN

BEL 074 – 250 99 06

Beta-Guard B.V.

Telefoon
074 204 4992
Email
info@betaguard.nl
Website
https://www.betaguard.nl/
Adres
Weijinksweg 30
7558PL Hengelo

Inventarislijst van Beta-Guard B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.