Bartels Groep
Bartels Groep logo

Bartels Groep

BIJNA 70 JAAR ERVARING IN GROND, GROEN & INFRA EN INDUSTRIE SERVICE
Opgericht in 1952 heeft Bartels BV al bijna 70 jaar ervaring in de verschillende vakgebieden.

Alle projecten worden zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd. Een modern en uitgebreid machinepark draagt hier aan bij. Zo beschikt het bedrijf over een diversiteit aan tractoren en oogstmachines, shovels, bulldozers en graafmachines in de range van 1 tot 60 ton veelal uitgerust met aangepaste gieken. De vrachtauto’s bestaan voornamelijk uit kippers, trailers, diepladers en verschillende specialistische voertuigen met kranen. Onderhoud wordt uitgevoerd in een eigen uitgebreide werkplaats welke uitgerust is met een APK station voor de eigen machines en een constructie afdeling waar machines en of hulpstukken onderhouden en of aangepast kunnen worden.

Het werkgebied bevindt zich in een omtrek van ±100km rond het bedrijf. Actief zijn wij in Brabant, Zeeland en Zuid Holland onder andere met het maai-onderhoud van sloten, bermen en dijken, maar ook met infra-projecten en de verhuur van bemand materieel. Wij hebben een diversiteit aan projecten voltooid voor allerlei opdrachtgevers, zowel voor de overheid, semi-overheid als particuliere sector.

Een greep uit de uitgevoerde werken zijn het baggeren/saneren van watergangen, het aanleggen van natuurgebieden, aanleg retentiebekkens en overige cultuurtechnische en infrastructurele projecten, zowel in hoofd- als onderaanneming zijn deze werken uitgevoerd.

Bartels BV is opgericht in 1952. Vanaf die tijd is men actief in de land- en tuinbouw sector. Naast deze werkzaamheden is men in 1960 al in gaan spelen op de wegenbouw en allerlei vormen van cultuurtechnisch werk. Omstreeks 1975 werd de eerste vrachtauto toegevoegd aan het bedrijf.

Bartels Groep

Telefoon
0165 302 451
Email
info@bartelsbv.com
Website
https://www.bartelsbv.com
Adres
Gareelweg 26
4727TB Moerstraten

Inventarislijst van Bartels Groep

Klaar om te starten?Word nu planmeister.