Baas BV
Baas BV logo

Baas BV

Baas brengt nieuwe energie sinds 1898. Al meer dan een eeuw ontwerpen, bouwen en onderhouden we de energie-, water- en datanetwerken in ons land. We worden gedreven door de ambitie om toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen voor nu en morgen. Zeker nu we samen met partners en klanten voor een van de grootste uitdagingen in onze historie staan: een verbonden en slimme samenleving die functioneert op 100% hernieuwbare energie en die moeiteloos de groei van datastromen aankan. Ook hiervoor brengt Baas de energie om het samen voor elkaar te krijgen.

Wij sluiten mensen aan en verbinden bedrijven
Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden boven- en ondergrondse infrastructuren in Nederland. Van de meest hoogwaardige water-, energie- en datanetwerken tot glasvezel en laadoplossingen. We zijn experts in het realiseren van infrastructuren, hebben kennis van technologie en geloven in samenwerken en innoveren. We hebben alle specialisaties in eigen huis, waardoor we altijd het geheel overzien én kunnen uitvoeren.

Een betrokken partner
We zijn een betrokken partner voor onze klanten en onderaannemers. Baas is dichtbij en altijd in de buurt. Om te helpen, om helder te communiceren, om te horen wat er speelt bij mensen en om te leren wat werkt. Of wat nog beter kan. Onze mensen zijn trots op het werk wat we doen, voelen zich verantwoordelijk voor de unieke Baas-kwaliteit en voor het succes van onze klanten en hun klanten.

“Samen werken wij aan een verbonden en slimme samenleving. Samen brengen wij de energie om dat voor elkaar te krijgen, werk jij daaraan mee?”
Bekijk al onze vacatures
Slimme en toekomstbestendige oplossingen
Wij hebben de ambitie om slimme, toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen voor nu en morgen. Zeker nu we samen met partners en klanten voor een van de grootste uitdagingen in onze historie staan: een verbonden en slimme samenleving die functioneert op 100% hernieuwbare energie en die moeiteloos de groei van datastromen aankan.

Baas BV

Telefoon
088 222 7000
Email
klantenservice@baasbv.nl
Website
https://baasbv.nl/
Adres
Korte Groningerweg 1f
9607ps Foxhol

Inventarislijst van Baas BV

Klaar om te starten?Word nu planmeister.