Atsma Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.
Atsma Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. logo

Atsma Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

Atsma Grond- en Waterwerken is een dynamisch bedrijf met gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1963. Wij zijn gevestigd in het Friese merengebied, nabij Sneek. Naast het werk dat wij van oorsprong uitvoeren in de Agrarische Sector, bestaat onze hoofdactiviteit uit het verrichten van werkzaamheden in de GWW-sector.

Ons team is volledig gespecialiseerd in het verlenen van een complete service op het gebied van grondverzet en waterbouwkundige werken. Wij adviseren onze klanten en leveren ook alle materiaal voor de realisatie van diverse constructies. Voor de levering van zand, grond, rij- en betonplaten, etc. kunt u ook bij ons terecht.

Onze opdrachtgevers zijn; gemeenten, provincies, waterschappen, staatsbosbeheer, aannemersbedrijven, projectbureaus, projectontwikkelaars en natuurlijk agrariërs en particulieren.

Wij zijn gecertificeerd voor het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de normering NEN-EN-ISO 9001:2015. Ons bedrijf is VCA ** en FSC® gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over het CO₂-prestatieladder certificaat niveau 5.

Atsma Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

Telefoon
0515 559 589
Email
Info@atsmabv.nl
Website
https://www.atsmabv.nl
Adres
Lytse Súdein 8
8624TT Uitwellingerga

Inventarislijst van Atsma Grond-, Weg- en Waterbouw B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.