Antea Group
Antea Group logo

Antea Group

Van regionaal bureau tot wereldwijde speler
We staan midden in de samenleving en werken altijd samen. Dankzij onze knappe koppen en integrale aanpak komen we met waardevolle antwoorden op de vragen van vandaag én morgen.

Plan, ontwerp, realisatie en beheer. We helpen om groot te denken en klein te beginnen. Of het nu gaat om een wijkplan, duurzame landschapsinrichting of een grensverleggend mobiliteitsconcept. We doen wat we beloven: samen de wereld een stukje mooier maken.

Voor grote en kleine vragen
Dit is wat Antea Group voor opdrachtgevers doet: duurzame oplossingen voor onze leefomgeving ontwikkelen. Wij onderzoeken, ontwerpen, rekenen, organiseren en zijn betrokken bij de uitvoering van projecten. Dit kan de inpassing van een brug, weg of natuurgebied zijn. Maar net zo goed een concept om een woonwijk klimaatneutraal te maken. Of om ruimte te geven aan industrie, met oog voor milieu en veiligheid.

Ingenieurs met karakter
Zeventig jaar geleden begonnen wij in Friesland als tweemansbedrijfje. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het thuis van 1500 trotse ingenieurs. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Maar ook mensen die complexe projecten verder weten te brengen. Wat ons kenmerkt is onze no-nonsense mentaliteit. Wij zeggen wat wij doen én doen wat wij zeggen. Een partner die onafhankelijk en deskundig is en altijd werkt met respect voor mens en omgeving.

Ondernemend
Vanuit welk perspectief klanten ook met ons werken, ze mogen van ons verwachten dat wij ondernemerschap tonen. Dat we met hart en ziel aan elk vraagstuk werken. Wij zijn betrokken, denken kritisch mee en verrassen met onze oplossingen. Ons uitgangspunt: niet vastroesten in gebaande paden, maar altijd zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of een efficiëntere methode.

Antea Group

Telefoon
0513 634 567
Email
info@anteagroup.com
Website
https://anteagroup.nl/
Adres
Tolhuisweg 57
8443dv Heerenveen

Inventarislijst van Antea Group

Klaar om te starten?Word nu planmeister.