AlulasNoord
AlulasNoord logo

AlulasNoord

Ik bied een uitgebreide reeks diensten aan op het gebied van lassen, voorbewerken en montage werk. Met een specialisatie in TIG-lassen (141), heb ik ervaring in het werken met verschillende materialen, waaronder aluminium, roestvrij staal en staal.

Mijn expertise omvat het voorbereiden en bewerken van materialen voor het lasproces, zodat ze optimaal geschikt zijn voor de specifieke toepassing. Ik ben bekwaam in het hanteren van diverse lastechnieken en het uitvoeren van nauwkeurige lasverbindingen om duurzame resultaten te garanderen.

Als aanvulling op mijn praktijkervaring, volg ik momenteel een opleiding tot IWP (International Welding Professional) met als doel mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en te verfijnen. Dit toont mijn toewijding aan het behalen van het niveau van meesterlasser en het leveren van hoogwaardige laswerkzaamheden aan mijn klanten.

Met een solide achtergrond van 6 jaar ervaring in de sector, ben ik goed vertrouwd met de eisen en normen van verschillende projecten. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in de lastechnologie en materialen, om altijd de best mogelijke resultaten te leveren.

Klanten kunnen rekenen op mijn expertise, betrouwbaarheid en vakmanschap bij het uitvoeren van laswerkzaamheden, Montage, Demontage, Reparaties, Bewerken. Ik sta klaar om de uitdagingen aan te gaan en hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk project.

AlulasNoord

Telefoon
06 37470759
Telefoon planner
06 37470759
Email
abel@alulasnoord.nl
Website
https://www.linkedin.com/company/alulas-noord
Adres
Lytse Leane 36
9249NX Frieschepalen

Inventarislijst van AlulasNoord

Klaar om te starten?Word nu planmeister.