Agrolin
Agrolin logo

Agrolin

Agrolin Advies & Service begeleid bedrijven bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. De basis hiervan is een goede, actuele Risico Inventarisatie & Evaluatie. Daarnaast is Agrolin Advies & Service gespecialiseerd in de groen, grond & infra sector. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het adviseren en begeleiden bij certificeringen (op gebied van veiligheid & kwaliteit), adviseren bij aanbestedingen (MVO, SROI, CO2 etc), het verzorgen van opleidingen en cursussen, administratie & boekhouding. Kortom, complete management ondersteuning, om het werk van de ondernemer uit handen te nemen.Geschiedenis

Agrolin Advies & Service is opgericht in juni 2008 door Linda van der Veer. Linda is opgegroeid op een melkveebedrijf en op haar 16e (in vakanties en zaterdags) begonnen in de groen, grond & infra sector op een cultuurtechnisch loonbedrijf. Daarnaast heeft zij gewerkt in de landbouwmechanisatie en in het onderwijs.

Zij heeft haar expertise opgebouwd door een combinatie van kantoorwerk en buiten met machines. Door mee te draaien met vrijwel alle voorkomende werkzaamheden, is geen machine haar vreemd. Dit levert grote voordelen op bij klanten in de groen, grond & infra sector. Zo hebben zij en de klant vaak al na een paar woorden voldoende om elkaar te begrijpen.

Door in de praktijk te leren, zowel op kantoor als buiten, heeft Linda de unieke positie kunnen ontwikkelen dat zij vanaf beide lagen in de bedrijfsvoering mee kan denken en praten. Op managementniveau kan zij praktische voorbeelden schetsen vanuit de werknemer gezien en vanaf de werkvloer kan zij prima de vertaalslag maken naar wat er in het management omgaat. Elkaar beter begrijpen is daarvan het resultaat, niet alleen in de bedrijfsvoering, maar onder andere ook bij certificeringstrajecten.

Daarnaast heeft Linda gewerkt als (freelance) docent. Dit biedt als voordeel dat zij veel weet te vertellen over mogelijke opleidingen binnen de groen, grond & infra sector, met de daarbij te verkrijgen subsidies en arbeidscontracten. Tevens kan zij medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt prima begeleiden in hun traject naar een volwaardige medewerker. Een toolbox, training of workshop organiseren is ook geen probleem, gezien Linda de taal van de werknemer spreekt en het geheel lekker praktisch kan invullen, met echte praktijkvoorbeelden.

Agrolin

Telefoon
06 21582024
Email
info@agrolin.nl
Website
https://www.agrolin.nl/
Adres
Boompjesdijk 102
4671PT Dinteloord

Inventarislijst van Agrolin

Klaar om te starten?Word nu planmeister.