Aannemingsmaatschappij Abcoude B.V.
Aannemingsmaatschappij Abcoude B.V. logo

Aannemingsmaatschappij Abcoude B.V.

๐€๐š๐ง๐ง๐ž๐ฆ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ฆ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ข๐ฃ ๐€๐›๐œ๐จ๐ฎ๐๐ž ๐.๐•.

Wij verzorgen het bouw- en woonrijpmaken in de breedste zin des woords. Dus van het aanleggen bouwwegen, het graven van bouwkuipen en het leggen van de rioleringen tot en met de finishing touch in de vorm van beplantingen, drainages, beschoeiingen, schuttingen, pergolaโ€™s en ook complete tuinaanleg.

Aangezien in Nederland op veel locaties de ondergrond in verschillende gradaties verontreinigd is, hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van saneringen. Vaak gaat aan (ver)nieuwbouw ook nog een en ander vooraf. Wij hebben ruime ervaring in het sloopwerk en renovatiesloopwerk. Onze opdrachtgevers zien het als een groot voordeel dat ze al bovengenoemde werkzaamheden aan ons kunnen toevertrouwen in plaats van verschillende (onder)aannemers te moeten zoeken.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het maaien van bermen en gazons, maar ook voor het rooien, snoeien en (ver)planten van bomen, heesters en dergelijke. Onkruidbestrijding op verhardingen, grondbewerking, egaliseren, inzaaien, doorzaaien, bemesten, draineren, bodemverbetering en aanverwante werkzaamheden zijn voor ons bekend terrein. Wij hebben ook ervaringen in tuinen, beregeningsinstallaties, schanskorven, natuurvriendelijke oevers, verhardingen, vlonders en dergelijke. Maar ook het aanleggen en renoveren van speelvoorzieningen, valondergronden behoren tot ons werk. Omdat we beschikken over een uitgebreid machinepark zit onze kracht in het uitvoeren van ingewikkelde en multidisciplinaire projecten. Maar kleine klussen gaan we zeker niet uit de weg.

Ook Gladheidbestrijding is รฉรฉn van onze specialiteiten. In overleg met onze klanten stellen we een plan van aanpak op. Hierbij kunt u ervoor kiezen om een gedeelte of de totale gladheidbestrijding aan ons over laten (zowel handmatig als machinaal). Wij kunnen u geheel ontzorgen, zodat we op eigen initiatief de gladheid komen bestrijden, we werken op afroep, of we hanteren een tussenvorm waarbij wij met vertegenwoordiger van uw organisatie contact opnemen om te overleggen. Voor kwetsbare verhardingen, als natuursteen beschikken we over speciale dooimiddelen die niet uitbijten. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we ook in geval van sneeuwval binnen korte tijd genoeg mensen mobiliseren om sneeuw te schuiven.

Behalve groene vingers hebben we ons ook gespecialiseerd in baggerwerk. Of het nu om een klein vijvertje achter een verzorgingsflat of om alle watergangen in een heel stadsdeel gaat, wij verzorgen de uitvoering van eenvoudige en gecompliceerde werkzaamheden, vanaf de inventarisatie tot aan de uitvoering van de werkzaamheden en het vinden van afzet van de bagger. Daarbij vinden we het leuk om creatieve en voordelige oplossingen te verzinnen.

Aannemingsmaatschappij Abcoude B.V.

Telefoon
06 53743162
Email
aannemingsmaatschappijabcoude@gmail.com
Adres
Pampuslaan 59
1382JM Weesp

Inventarislijst van Aannemingsmaatschappij Abcoude B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.