Aannemingsbedrijf Stuit
Aannemingsbedrijf Stuit logo

Aannemingsbedrijf Stuit

Stuit Grond, Water, Wegen
Kwaliteit, professionaliteit en service zijn de kernwoorden die Stuit Grond, Water, Wegen omschrijven. De vijftien vaste medewerkers en collega- bedrijven waarmee wij projecten uitvoeren, werken volgens gestroomlijnde en gecertificeerde processen om de kwaliteit te garanderen waar wij groot mee geworden zijn.


Kwaliteit
Natuurlijk betekent ‘kwaliteit’ het voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. In de huidige tijd is duurzaamheid en milieu echter eveneens een belangrijk punt van aandacht in het leveren van kwalitatief goed werk.

Ons kwaliteitssysteem en werkwijze is NEN-EN-ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Deze certificeringen waarborgen dat ons bedrijf werkt volgens de wettelijke veiligheidsnormen voor ons vakgebied. Deze certificaten hangen zeker niet alleen ter decoratie aan de muur. Er wordt binnen het bedrijf dagelijks hard gewerkt door iedereen om de waarde van deze certificering in praktijk te brengen. Zo blijven wij voldoen aan de strenge eisen van projecten die naast kwaliteit, ook om veiligheid en flexibiliteit vragen.

Aannemingsbedrijf Stuit

Telefoon
010 521 9555
Email
info@stuit.nl
Website
https://www.stuit.nl/
Adres
Weg en Bos 34
2661DH Bergschenhoek

Inventarislijst van Aannemingsbedrijf Stuit

Klaar om te starten?Word nu planmeister.