Aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V.
Aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V. logo

Aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V.

De kracht van Van der Ven
Dichtbij de opdrachtgever, dichtbij onszelf. Als gedreven familiebedrijf maken we waar wat we beloven en gaan uitdagingen niet uit de weg. Integraliteit in onze aanpak, ideeën en innovatieve oplossingen. We hebben oog voor onze omgeving, zijn trots op ons werk en willen de wereld graag mooier maken. Samen naar een duurzame en mooie toekomst.

Onze missie
Als middelgroot aannemingsbedrijf bedenken en voeren we integrale innovatieve oplossingen uit die de wereld duurzamer en leefbaarder maken. Daarbij streven we naar een veilige werkplek, een prettige werkomgeving en de meest duurzame manier van realiseren. We zijn innovatief qua oplossingen binnen onze expertisegebieden Waterbeheersing, Mobiliteit, Gebiedsinrichting en Historisch erfgoed.

Onze visie
Van der Ven maakt de wereld mooier door intensief samen te werken met onze opdrachtgevers en met collega-bedrijven in ons vakgebied. We werken duurzaam door slim te werken. We realiseren betrouwbare projecten qua techniek, budget en tijdigheid. Tevredenheid van eindgebruikers is van essentieel belang voor het succes van onze projecten. Dat doen we met aandacht voor de wereld om ons heen. Duurzaam en milieubewust op weg naar een emissieloze bouwplaats in 2025.We blijven onszelf als familiebedrijf met familietradities, werken graag samen en zijn trots op wat we maken en bereiken.

Aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V.

Telefoon
0418 700 012
Email
info@vanderven.nl
Website
https://www.vanderven.nl/
Adres
Van Heemstraweg 2
5306TA Brakel

Inventarislijst van Aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.