Aanneembedrijf Infrawest V.O.F.
Aanneembedrijf Infrawest V.O.F. logo

Aanneembedrijf Infrawest V.O.F.

Mijn naam is Halis Ayyildiz trotse eigenaar van Aanneembedrijf Infrawest V.O.F. Het idee om mijn eigen bedrijf te beginnen, is 6 jaar geleden begonnen. Wij staan altijd open voor innovatie, netwerken, uitwisselen van personeel, het opleiden van gemotiveerde 'nieuwelingen' en 'ervaren professionals'. Na het verdiepen in bedrijven binnen de infra, is de conclusie dat wij bedrijfsmatig raakvlakken delen. Onze organisatie is in de afgelopen 6 jaar, enorm gegroeid en dit hebben wij te danken aan onze medewerkers, trouw en loyaal te werk gaan, daad bij woord voegen en andersom. Wij zijn van mening dat deze eigenschappen ervoor zorgen, dat wij op lange termijn goede diensten intern en extern kunnen leveren. Het is ons streven om de juiste mensen met ervaring te plaatsen bij de gevraagde diensten. Aanneembedrijf Infrawest is ten alle tijden opzoek naar trouwe partners waarbij we samen op een loyale, adequate wijze zaken kunnen doen op lange termijn. Hieronder volgt een beknopte opsomming van de werkzaamheden waarin wij actief zijn:

Kabels- en Leidingen

(her)Bestrating

Sloopwerken

Grondwerken

Elektra

Het aannemen van het aanleggen laagspanning, midden spanning en glasvezel.

Aanneembedrijf Infrawest heeft een breed scala aan professioneel personeel, die ingezet kan worden. Onze medewerkers worden opgeleid of hebben al genoeg ervaring, zodat zij representatief voor de dag komen, optima forma presteren, weten van aanpakken, in teamverband, maar ook zelfstandig kunnen werken, veiligheidsverklaringen, mbo/hbo werk en denkniveau en geen 9 tot 5 mentaliteit bezitten.

Aanneembedrijf Infrawest is niet alleen in het bezit van verklaringen, die een positieve kredietwaardigheid tonen, maar ook als het gaat om het belangrijk aspect veiligheid. Wij staan er open voor om deze in vertrouwen te delen met verschillende bedrijven. Ons motto luidt als volgt: “Een goed begin en vertrouwen gaan samen hand in hand en zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar”.

Aanneembedrijf Infrawest V.O.F.

Telefoon
06 28388905
Email
info@infra-west.nl
Website
https://www.infra-west.nl
Adres
Laan van Wateringse Veld 560
2548CL 's-Gravenhage

Inventarislijst van Aanneembedrijf Infrawest V.O.F.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.