A. van Hage B.V.
A. van Hage B.V. logo

A. van Hage B.V.

WAT WIJ DOEN
A. van Hage BV is opgericht in 1993. Momenteel is het team van vaste medewerkers van het bedrijf 6 man sterk. Ons bedrijf heeft een uitgebreid machinepark voor agrarisch loonwerk, machineverhuur en aannemerij van diverse werken. Het bedrijf is lid van de Cumela - GVZHN en is VCA* gecertificeerd.


AGRARISCH LOONWERK
Ook zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van agrarische loonwerkzaamheden. Te weten: strooien van meststoffen met een breedstrooier, egaliseren met een lasergestuurde kilverbak, maaiwerkzaamheden met zijklepelmaaier en armklepelmaaier, slootreinigen door middel van herdermaaikorf, baggerwerkzaamheden, rotoreggen, frezen, moren en gelijktijdig inzaaien. Water of gier uitrijden door middel van vacuumtank.

TERREININRICHTING EN TUIN AANLEG
Voor de inrichting van uw terrein of voor de aanleg van uw tuin kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de kennis in huis voor de aanleg van groen en waterpartijen, het aanleggen van gazons, het maken van schuttingen en beschoeiingen en het aanbrengen van (sier)bestrating, stelconplaten, keerwanden etc.

A. van Hage B.V.

Telefoon
0252 370 547
Email
info@vanhage.nl
Website
https://www.vanhage.nl/
Adres
Loosterweg 45 a
2215TM Voorhout

Inventarislijst van A. van Hage B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.