A. VAN DONGEN & ZN B.V.
A. VAN DONGEN & ZN B.V. logo

A. VAN DONGEN & ZN B.V.

Met de aanschaf van een dorsmachine rond 1955, werden de eerste stappen gezet voor de oprichting van Loonbedrijf A. van Dongen in Made. Inmiddels staat de tweede generatie Van Dongen aan het roer en dat maakt ons bedrijf een echt familiebedrijf.

Grondverzet
In de loop van de jaren is er wel wat veranderd. Vanaf de jaren tachtig houden wij ons namelijk niet alleen bezig met loonwerk, maar verbreden wij onze horizon met het aannemen van grondverzetwerkzaamheden. Dit blijkt een goede keus te zijn geweest, want met de komst van de kassen vermindert het aantal hectare grond voor de akkerbouw en verschuift de balans steeds meer richting het grondverzet. In 2000 besloten we ons volledig te richten op het grondverzet en op het agrarische vlak alleen nog gespecialiseerd te zijn in het zaaien en rooien van bieten, knolselderij en cichorei.

Kwaliteit
We hebben op dit moment 6 vaste medewerkers in dienst die ook allemaal individueel gecertificeerd zijn en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de werkzaamheden op een efficiënte en veilige wijze uit te voeren. Op drukke momenten maken wij gebruik van een vaste groep ZZP-ers en een agrarisch georiënteerd uitzendbureau. Door deze aanpak kunnen wij altijd de kwaliteit leveren die wij standaard stellen aan onze dienstverlening. Daarnaast zijn wij als bedrijf lid van de Cumela en VCA- en VKL-gecertificeerd.

Betrouwbaar
Verder wordt ons bedrijf gekenmerkt door korte lijnen en persoonlijk contact. Rechtstreeks contact is voor ons belangrijk om er zeker van te zijn dat ieder project ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd zoals besproken is. We houden de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en spelen daar adequaat op in. Onze opdrachtgevers weten dat wij graag meedenken voor het beste resultaat en kunnen kwaliteit verwachten.

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden, neem dan gerust een keer contact met ons op. De koffie staat klaar.

A. VAN DONGEN & ZN B.V.

Telefoon
0162 682 641
Email
info@avandongen.nl
Website
https://www.avandongen.nl
Adres
Geraniumstraat 52
4921LJ Made

Inventarislijst van A. VAN DONGEN & ZN B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.